TENTANG US

Pecah

New Fortune

PENGENALAN

Fuqing New Fortune Machinery Co, Ltd minangka produsen peralatan pangolahan jero profesional sing diadegake dening Fujian Xinfuxing Glass Group 16 taun, New Fortune wis fokus ing pangembangan lan inovasi mesin cuci kaca, terus-terusan ningkatake kinerja produk, lan nyukupi kebutuhan produsen kanggo efisiensi, energi, stabilitas, keamanan, perlindungan lingkungan, lan pangaturan peralatan cuci kaca.

  • -
    Diadegake ing taun 2003
  • -
    16 taun pengalaman
  • -+
    pembangunan lan inovasi
  • -%
    Nambah kinerja produk

New Fortune

Bathihe

  • Mesin Basuh Kaca Digabungake (Versi Sikat)

    Mesin Basuh Kaca Digabungake (Versi Sikat)

    Spesifikasi teknis utama Ukuran kaca: Max 1800 x 2000 mm Min 1000 x 500 mm Kekandelan: 1.6-3.2mm Dhuwur kerjane: 1000 ± 50mm (off ground) Aliran kaca: feed Cross / Wing down Depth of bend: Max 250mm, Min 50mm Cross kelengkungan: 0-50mm Kacepetan konversi: 3-10m / min kacepetan Pangatusan: 8m / min Fungsi Utama Copot bledug, print sarung tangan, tandha tekanan, lan sapiturute, garing kanthi lengkap supaya siap siap kaca. Fitur utama ● Rong sabuk Fenner V sing podo karo digunakake kanggo ngirim. ● Sensor dipasang ing ...

  • Mesin Wisuh Kaca Bensir Kanggo Windshield

    Mesin Wisuh Kaca Bensir Kanggo Windshield

    Proses Rutin BG1800 HP Proses: 5 Kelompok Udara Kelompok: 5 Grup Spesifikasi teknis utama Ukuran kaca: Max 1800 x 2000 mm Min 1000 x 500 mm Kekandelan: 1.6-3.2mm Dhuwur kerjane: 1000 ± 50mm (mati lemah) Aliran kaca: Salib feed / Wing down Depth of bend: Max 250mm, Min 50mm lengkungan: 0-50mm Kecepatan konjuk: 3-10m / min kacepetan Pangatusan: 8m / min Fungsi Utama Copot bledug, print sarung tangan, tekanan tekanan, lan sapiturute, garing kanthi lengkap njaluk kaca siap kanggo laminasi. Fitur Utama ● ...

  • Pintu Kaca lan Kaca Sunroof Mesin cuci kaca

    Pintu Kaca lan Kaca Sunroof Mesin cuci kaca

    Proses Nglintasi Kaca Kaca - cuci HP — Ngusir (4 pasang) —Semprotane - Pangatusan udara (4 pasang) - Kasil output. Paramèter Utama Ukuran kaca maksimal: 1300 × 900 mm Ukuran kaca: 400 × 300mm Lebar kerja: 1300mm Kekandelan kaca: 1.6-6mm Aliran Kaca: Pancing silang / Angin Kurungan: 30mm Kelengkungan silang: 15mm Kacepetan 15mm: 3mm min Kacepetan pangatusan: 8m / min Fungsi Utama Mbusak reregetan, ora ana landmark, siap dicithak sutra. Fitur Utama Sistem panularan didorong dening sabuk V kanthi p ...

  • Mesin cuci kaca Flat otomotif (Basuh Asam)

    Mesin cuci kaca Flat otomotif (Basuh Asam)

    GCM1300mm (Sadurunge dicetak) Input kaca - Semprotan Asam - Reaksi - Brush (2pair) - Pisih pisah (1 pasang) - Pepe (2Mesah) - Pisih pisah (1 pasangan) - Pupuk (3pair) - Semburan banyu - Payon udara (5pair) - Hasil Output. Parameter Utama Lebar kerja: 1300mm. Kekandelan kaca: 2-6mm. Ukuran kaca Min: 450x450mm. Aliran kaca: SEL. Kacepetan Pangatusan: 3-12m / min. Fungsi Utama Ngilangake korek lan rereged liyane ing permukaan kaca, ora ana watermark, ora ana banyu sing ed ...

  • Mesin Ngumbah Kaca Arsitektur

    Mesin Ngumbah Kaca Arsitektur

    GCM2500 Standard (Sadurunge Tempering) Input kaca-Pre-semprotan (1 pasangan) - mbuwang (3 pasang) - péso pira (3 pasang) -Semprotan banyu —Produksi banyu - output kaca. Parameter Utama Lebar kerja: 2500mm. Kekandelan Kaca: 3-19mm. Min Kaca: 450x450mm. Kacepetan pangatusan: 2-8m / min. Fungsi Utama Copot bubuk kaca lan liya-liyane, ora ana banyu lan ora ana banyu ing pinggiran kaca, siap tempering. Fitur Utama Pigura dilas dening SUS304 utawa baja karbon nganggo cat otomatis kelas paling dhuwur. Sampel keamanan dilengkapi ...

PAKAIAN KITA

Bathihe

  • ageman
  • skot
  • sain
  • pil
  • xyg
  • nozth
  • sg

BALITA

Layanan Pisanan