Веќе 16 години, New Fortune се фокусираше на развој и иновација на машини за миење на стакло, континуирано надградување на перформансите на производот и задоволување на потребите на производителите за висока ефикасност, заштеда на енергија, стабилност, безбедност, заштита на животната средина и прилагодување опрема за миење на стакло.