RRETH NESH

zbulim i madh

Pasuria e Re

PREZANTIMI

Fuqing New Fortune Machinery Co, Ltd, është një profesionist prodhues i pajisjeve të përpunimit të thellë të qelqit i cili themeloi nga Fujian Xinfuxing Glass Group  në 2003. Për 16 vjet, New Fortune është përqendruar në zhvillimin dhe inovacionin e makinerive larëse xhami, duke përmirësuar vazhdimisht performancën e produktit, dhe plotësimi i nevojave të prodhuesve për efikasitet të lartë, kursim të energjisë, stabilitet, siguri, mbrojtje të mjedisit dhe përshtatje të pajisjeve të larjes së qelqit.

 • -
  E themeluar në vitin 2003
 • -
  16 vjet përvojë
 • -+
  zhvillimi dhe inovacioni
 • -%
  Përmirësimi i performancës së produktit

Pasuria e Re

pasuri

 • Makinë larëse qelqi e përkulur (Versioni i furçës)

  Makinë larëse qelqi e përkulur (Versioni i furçës)

  Specifikimet kryesore teknike Madhësia e qelqit: Maksimumi 1800 x 2000 mm Min 1000 1000 x 500 mm Trashësia: 1.6-3.2mm Lartësia e punës: 1000 ± 50 mm (jashtë tokës) Rrjedha e qelqit: Prurja e kryqit / Krahu poshtë Thellësia e përkuljes: Maksimum 250 mm, Min 50 mm kryq lakimi: 0-50 mm Shpejtësia e përcjelljes: 3-10m / min Rregullueshme Shpejtësia e tharjes: 8m / min Funksionet kryesore Hiqni pluhurin, shtypjen e dorezës, shenjën e presionit, etj., thajeni tërësisht për të marrë gotën gati për petëzimin. Karakteristikat kryesore ● Dy rripa paralelë të Fenner V përdoren për përcjellje. ● Sensorët janë instaluar në ...

 • Makinë larëse xhami e përkulur për xhamin

  Makinë larëse xhami e përkulur për xhamin

  Standardi i Rrugës së Procesit BG1800 HP Spërkatjet: 5 Thika e Ajrit në Grup: 5 Grupi Specifikimet kryesore teknike Madhësia e qelqit: Max 1800 x 2000 mm Min 1000 x 500 mm Trashësia: 1.6-3.2mm Lartësia e punës: 1000 ± 50 mm (jashtë tokës) Rrjedha e qelqit: Kryq ushqimi / Krahu poshtë Thellësia e kthesës: Maksi 250 mm, lakimi i kryqit Min 50 mm: 0-50 mm Shpejtësia e përcjelljes: 3-10m / min Rregullimi Shpejtësia e tharjes: 8m / min Funksionet kryesore Hiqni pluhurin, shtypjen e dorezës, shenjën e presionit, etj. merrni gotë gati për petëzimin. Karakteristikat kryesore ● ...

 • Makina larëse e dyerve të automobilave dhe xhamave sunroof

  Makina larëse e dyerve të automobilave dhe xhamave sunroof

  Procesi i Rrugës Procesi i hyrjes së qelqit washing Larja e HP — Furça (4 çifte) — Spray — dry Tharja e ajrit (4 palë) output Prodhimi i pllakës. Parametrat kryesorë Madhësia e qelqit maksimal: 1300 × 900 mm Madhësia e qelqit: 400 × 300 mm Gjerësia e punës: 1300 mm Trashësia e qelqit: 1.6-6mm Rrjedha e qelqit: Ushqimi i kryqëzuar / Era poshtë Lakimi kryesor: 30 mm Lakimi kryq: 15 mm Shpejtësia e përcjelljes: 3-10m / min Shpejtësia e tharjes: 8m / min Funksionet kryesore Hiqni njollat, pa ujëra uji, të gatshme për shtypje mëndafshi. Karakteristikat kryesore Sistemi i përcjelljes drejtohet nga rripa V me p ...

 • Makinë larëse e xhamit të automobilave (larja e acidit)

  Makinë larëse e xhamit të automobilave (larja e acidit)

  GCM1300mm (Para shtypjes) Futja e xhamit Spr Spray Acid — Reagimi — Brushing (2pair) separation Ndarja e thikës së ajrit (1 palë) rVurre (2pair) separation Ndarja e thikës me ajër (1 palë) —Përkatja (3 palë) — Spërkatja e ujit knife Thikë ajri (5pair) - Prodhimi i gllës. Parametrat kryesorë Gjerësia e punës: 1300 mm. Trashësia e xhamit: 2-6 mm. Madhësia e vogël e qelqit: 450x450mm. Rrjedha e qelqit: SEL. Shpejtësia e tharjes: 3-12m / min. Funksionet kryesore Hiq mykun dhe njollat ​​e tjera në sipërfaqen e qelqit, pa ujëra ujore, pa ujë në ed ...

 • Makinë larëse xhami arkitektonike

  Makinë larëse xhami arkitektonike

  GCM2500 Standard (Para se të Paraqiteni) Futja e qelqit — Prerja paraprakisht (1 palë) — larja (3 palë) knife Thika e flokëve (3 palë) spray Llaku i ujit —DI output Prodhimi i qelqit. Parametrat kryesorë Gjerësia e punës: 2500 mm. Trashësia e xhamit: 3-19 mm. Xhami i vogël: 450x450 mm. Shpejtësia e tharjes: 2-8m / min. Funksioni kryesor Hiq pluhur xhami dhe të tjerët, pa ujëra uji dhe pa ujë në buzë qelqi, të gatshëm për kalitje. Karakteristikat kryesore Korniza është e bashkuar nga SUS304 ose çeliku i karbonit me bojë automatike të klasit të lartë. Mbulesat e sigurisë janë të pajisura në ...

PARTNERT TAN

pasuri

 • AGC
 • SCHOT
 • Sain
 • pilk
 • xyg
 • nozth
 • SG

LAJME

Shërbimi i parë