Makinë larëse e xhamit të automobilave (larja e acidit)

Përshkrim i shkurtër:

Ky lloj makinerie larëse xhami zakonisht përdoret për xhami pas makinës së skajit dhe para makinës së shtypjes së mëndafshit.

Funksioni kryesor është që të hiqni pluhur qelqi dhe të tjerët, pa ujëra uji dhe pa ujë në buzë qelqi, të gatshëm për shtypje.


Detaje të produkteve

video

Etiketat e produkteve

GCM1300mm (Para shtypjes)
acid --- Reagim --- Furçë (2parë) --- Ndarja e thikës së ajrit (1 palë) --- Furçë (2parë) --- Ndarja e thikës së ajrit (1 palë) --- Furçë (3parë) --- DI spërkatje uji --- Thikë ajri (5parë) --- Dalje qelqi.

Parametrat kryesorë
Gjerësia e punës: 1300 mm.
Trashësia e xhamit: 2-6 mm.
Madhësia e vogël e qelqit: 450x450mm.
Rrjedha e qelqit: SEL.
Shpejtësia e tharjes: 3-12m / min.

Funksionet kryesore
Largon mykun dhe njollat ​​e tjera në sipërfaqen e qelqit, pa ujëra uji, pa ujë në buzë, të gatshëm për ekran mëndafshi ose veshje.

Karakteristikat kryesore
Korniza është e bashkuar nga SUS304 ose çeliku i karbonit me bojë automatike të klasit të lartë.
Mbulesat e sigurisë janë të pajisura në të dy anët e pajisjeve, të cilat janë bërë nga SUS304.
Pjesët në kontakt të drejtpërdrejtë me ujë janë bërë nga SUS 304.
Sensorët janë instaluar në pjesën e infektimit dhe daljes. Frekuenca e ventilatorit mund të rregullohet sipas hyrjeve ose daljeve të qelqit për të arritur efektin e kursimit të energjisë.
Rolleri është i mbuluar nga NBR ose EPDM, skajet e boshtit të rrotullave janë bërë nga SUS304.
Motori i përcjelljes drejtohet nga një inverter frekuence.
 Seksioni paraprak i spërkatjes përfshin: 1 pompë + 1 filtër + 2 tuba çelik (1 sipërm dhe 1 të poshtëm) +1 bashkim të shpejtë + 1 njehsor presioni uji + 1 palë thikë ajri ndarës
Ekziston një sensor në pjesën hyrëse dhe dalëse, nëse ka ndonjë xhami të zbuluar, tifozi funksionon në modalitetin me frekuencë të ulët dhe pompat ndalojnë për të kursyer energji.
 Seksioni kryesor i larjes përfshin: 2 palë furça +1 palë thika ajri ndarës + 3 palë furça.
Rripi transmetues i furçës është rrip Fenner (USA). Pasi të jetë thyer, nuk ka nevojë të ndryshoni rripin e tërë, por copën e thyer.
Uji nga hunda është në formë tifozi, i cili mund të mbulojë plotësisht sipërfaqen e syzeve. Kjo do të sigurojë një lagështim të njëtrajtshëm të sipërfaqes së qelqit për të garantuar presion të vazhdueshëm të imponimit përgjatë sipërfaqes së qelqit.
Seksioni i sprejit DI për shpëlarje përfundimtare para tharjes.
Rregullimi i thikave të ajrit lejon një performancë optimale të tharjes.
Thika e ajrit është bërë nga SUS304.
Ekziston një ekran inox mbi rezervuarin e ujit për të mbledhur patate të skuqura xhami.
Do nën-seksion i larjes ka rezervuarin e tij të ujit me pompë dhe 2 filtra (një është në fund para se të futeni në pompë dhe një është në pompë)
Sigurohen ngrohje uji dhe kontrollohet temperatura e ujit midis 30˚C -60˚C.The rregullimi dhe kontrolli i temperaturës së ujit janë në kabinet.
Kutia e mbylljes së tingullit me efekt të mirë të rezistencës së tingullit.Ka
2 filtra në ajrin e hyrjes, parafiltri dhe filtri i xhepit .Efikasiteti i parafiltrit është F5. Efikasiteti i xhepit filtri është F7.
Ndërprerësi diferencial i presionit është i pajisur për të zbuluar nëse sistemi i filtrit të ajrit është i bllokuar apo jo.Kur ndryshimi i presionit arrin në nivelin e caktuar, alarmi aktivizohet për të kujtuar operatorin që të pastrojë ose zëvendësojë filtrin
Tifozi pajiset me një Inverter në mënyrë që tifozi të mund të fillohet në mënyrë efektive, dhe funksioni i kursimit të energjisë mund të arrihet.
Dy mënyra kontrolli: modaliteti automatik dhe mënyra manuale.


  • Mëparshëm:
  • Tjetra:

  • Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

    Kategoritë e produkteve