Makinë larëse xhami e përkulur për xhamin

Përshkrim i shkurtër:

Lloji i makinës larëse xhami është për larjen e qelqit të përkulur (normal ose një të veshur).

Makina larëse e qelqit të përkulur vendoset zakonisht pas rreshtit të ngarkimit dhe para vijës së montimit PVB.

Ka dy tipe, njëra vjen me furça dhe shufra spërkatjeje me presion të lartë. Një tjetër vjen vetëm me shufra spërkatjeje me presion të lartë.

Funksioni kryesor është të hiqni pluhurin e izolimit, pluhurin, shtypjen e dorezave, presionin, etj, të thatë plotësisht për të marrë gotën gati për petëzimin.


Detaje të produkteve

video

Etiketat e produkteve

Rruga standarde e procesit BG1800
HP Sprays: 5
: 5 grup

Specifikimet kryesore teknike

Madhësia e qelqit: Maksimumi 1800 x 2000 mm Min 1000 1000 x 500 mm
Trashësia: 1.6-3.2
punës: 1000 ±
Rrjedha e qelqit: Ushqimi kryq / krahu Për
thellësia e lakimit: Maksimum
lakimi i kryqit: 0 -50 mm
Shpejtësia e përcjelljes: 3-10m / min
tharjes: 8m / min

Funksionet kryesore 
Hiqni pluhurin, shtypjen e dorezës, shenjën e presionit, etj, thajeni tërësisht për të marrë gotën gati për petëzimin.

Karakteristikat kryesore
● Dy rripa paralelë të Fenner V përdoren për përcjellje.
● Sensorët janë instaluar në hyrjen dhe daljen e makinës larëse për të zbuluar hyrjen dhe daljen e qelqit. Kur xhami nuk është brenda dhe jashtë brenda një periudhe të caktuar kohe, pompat ndalojnë për të kursyer energji.
Room Dhoma e larjes është krijuar si një dhomë e mbyllur për të lejuar kontroll më të mirë të ujit (shmangni spërkatjen).
● Korniza dhe të gjitha pjesët kontakti i drejtpërdrejtë ose i tërthortë me ujin janë bërë prej çeliku inox (material 304).
● Të dyja anët e dhomës së larjes janë të pajisura me dritare vëzhgimi, në mënyrë që efekti i pastrimit të vëzhgohet me lehtësi.
Washing Larja me presion të lartë kryhet nga grykë me presion të lartë. Grykë me presion të lartë janë të lidhur me gypa të vegjël uji. Tuba të vegjël uji shpërndahen në mënyrë të barabartë në tubacionet kryesore të ujit. Gjatësia e tubave të vegjël me ujë është projektuar sipas formës së qelqit për të siguruar larje të mjaftueshme.
Section Seksioni përfundimtar i llakit i lidhur drejtpërdrejt me furnizimin me ujë të jonizuar të klientit për shpëlarje para se të hyjë në pjesën e tharjes.
Section Seksioni i tharjes pajiset me grupe servale të thikave të ajrit për tharje në varësi të shpejtësisë së thatë.
Section Seksioni i tharjes është i pajisur me një dhomë të mbyllur me çelik inox. Isshtë dizajn në tërësi për të marrë një kontroll më të mirë të presionit të ajrit.
Adjust Rregullimi i këndit të thikave të ajrit nga të dy anët kontrollohet me motor, i cili është i përshtatshëm për rregullimin e këndit.
Cham Dhoma e tifozëve përfshin dhomën e shpërndarjes së ajrit, dhomën e tifozëve dhe pajisjen për rregullimin e temperaturës së ajrit.
● Tifoz i pajisur me një inverter. Sipas hyrjes së qelqit, tifozi mund të ndizet ose të punojë me shpejtësi më të ulët për të zvogëluar konsumin e energjisë.
● Hyrja e ajrit të dhomës së tifozëve është e pajisur me një parafiltër dhe një filtër çanta. Pastërtia e filtrit të qeseve mund të kontrollohet nga një kontrollues i presionit diferencial.


  • Mëparshëm:
  • Tjetra:

  • Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni