Makinë larëse qelqi e përkulur (Versioni i furçës)

Përshkrim i shkurtër:

Lloji i makinës larëse xhami është për larjen e xhamit të lakuar të xhamit (një normale ose një të veshur).

Për prodhimin e xhamave, dy copa qelqi ndahen nga pluhurat kur përkulen brenda furrës. Pas përfundimit të lakimit, të dy pjesët e qelqit janë shkëputur dhe pluhurat, në përgjithësi, hiqen nga pastruesit e vaksinave brenda një dhome kontrolli klimatik ku PVB është mbledhur menjëherë pas heqjes së pluhurave. Ky proces kërkon shumë ngarkesë pune dhe forca të punës. Nëse fshesa me korrent është e paefektshme, pluhurat fluturojnë kudo brenda dhomës së montimit. Nëse është e nevojshme, autoglasa, të tilla si xhamat, backlites dhe sidelites janë larë dhe thahen para paketimit.

Makina larëse e qelqit të përkulur vendoset zakonisht pas rreshtit të ngarkimit dhe para vijës së montimit PVB.

Funksioni kryesor është të hiqni pluhurin e izolimit, pluhurin, shtypjen e dorezave, presionin, etj, të thatë plotësisht për të marrë gotën gati për petëzimin.

 

 


Detaje të produkteve

video

Etiketat e produkteve

Specifikimet kryesore teknike
Madhësia e qelqit: Maksimumi 1800 x 2000 mm Min 1000 1000 x 500 mm
Trashësia: 1.6-3.2mm
Lartësia e punës: 1000 ±
Rrjedha e qelqit: Prurja e kryqit / Krahu poshtë
Thellësia e përkuljes: Maksimum
kryq lakimi: 0-50 mm
Shpejtësia e përcjelljes: 3-10m / min Rregullueshme
Shpejtësia e tharjes: 8m / min

Funksionet kryesore 
Hiqni pluhurin, shtypjen e dorezës, shenjën e presionit, etj, thajeni tërësisht për të marrë gotën gati për petëzimin.

Karakteristikat kryesore
● Dy rripa paralelë të Fenner V përdoren për përcjellje.
● Sensorët janë instaluar në hyrjen dhe daljen e makinës larëse për të zbuluar hyrjen dhe daljen e qelqit. Kur xhami nuk është brenda dhe jashtë brenda një periudhe të caktuar kohe, pompat ndalojnë për të kursyer energji.
Room dhoma e ndezur është projektuar si një dhomë e mbyllur për të lejuar kontroll më të mirë të ujit (shmangni spërkatjen jashtë).
● Korniza dhe të gjitha pjesët kontakti i drejtpërdrejtë ose i tërthortë me ujin janë bërë prej çeliku inox (material 304).
● Ka dyer çeliku të pandryshkshëm (lartësia 2.1 mm) me dritare (të bëra me xham të laminuar) në të dy anët e guaskës së larjes e cila mund të jetë e hapur për të lejuar inspektim, rregullim dhe mirëmbajtje
Makinë larëse e qelqit të përkulur (Versioni i furçës) 6

Pair Dizajni i palës së parë të furçave: i ndarë në dy seksione - Boshti i mesëm dhe qimet cilindrike me qime - të ngritshme dhe të rregullueshme në lartësi
● Dizajni i palës së dytë të furçave: të ndarë në dy seksione - boshti i mesëm dhe qimet konike anësore - të ngritshme dhe të rregullueshme në lartësi

Makinë larëse qelqi e përkulur (Versioni i furçës) 7
Section Seksioni përfundimtar i llakit i lidhur drejtpërdrejt me furnizimin me ujë të jonizuar të klientit për shpëlarje para se të hyjë në pjesën e tharjes.
Section Seksioni i tharjes pajiset me grupe servale të thikave të ajrit për tharje në varësi të shpejtësisë së thatë.
Section Seksioni i tharjes është i pajisur me një dhomë të mbyllur me çelik inox. Isshtë dizajn në tërësi për të marrë një kontroll më të mirë të presionit të ajrit.
● Ekzistojnë dyer çeliku inox me dritare (të bëra prej qelqi të petëzuar) në të dy anët e guaskës së tharjes e cila mund të jetë e hapur për të lejuar inspektimin, rregullimin dhe mirëmbajtjen

Makinë larëse e qelqit të përkulur (Versioni i furçës) 8Adjust Rregullimi i këndit të thikave të ajrit nga të dy anët kontrollohet me motor, i cili është i përshtatshëm për rregullimin e këndit.  
Cham Dhoma e tifozëve përfshin dhomën e shpërndarjes së ajrit, dhomën e tifozëve dhe pajisjen për rregullimin e temperaturës së ajrit.

● Tifoz i pajisur me një inverter. Sipas hyrjes së qelqit, tifozi mund të ndizet ose të punojë me shpejtësi më të ulët për të zvogëluar konsumin e energjisë.
● Hyrja e ajrit të dhomës së tifozëve është e pajisur me një parafiltër dhe një filtër çanta. Pastërtia e filtrit të qeseve mund të kontrollohet nga një kontrollues i presionit diferencial.


  • Mëparshëm:
  • Tjetra:

  • Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni