Për 16 vjet, New Fortune është përqendruar në zhvillimin dhe inovacionin e makinave të larjes së qelqit, duke përmirësuar vazhdimisht performancën e produktit dhe përmbushjen e nevojave të prodhuesve për efikasitet të lartë, kursim të energjisë, stabilitet, siguri, mbrojtje të mjedisit dhe personalizim të pajisjeve të larjes së qelqit.