TENTANG KAMI

Tarikna

Anyar Fortune

BUKU

Fuqing New Fortune Machinery Co, Ltd nyaéta produsén alat pamrosésan jero profésional anu diadegkeun ku Fujian Xinfuxing Glass Group  taun 2003. Kanggo 16 taun, New Fortune parantos fokus kana pamekaran sareng inovasi mesin cuci kaca, terus ningkatkeun kinerja produk. sareng nyumponan kabutuhan produsén pikeun efisiensi tinggi, hemat energi, stabilitas, kaamanan, perlindungan lingkungan, sareng kustomisasi alat cuci kaca.

  • -
    Diadegkeun dina 2003
  • -
    Pangalaman 16 taun
  • -+
    pamekaran sareng inovasi
  • -%
    Ningkatkeun kamampuan produk

Anyar Fortune

Fortune

  • Mesin Basuh Kaca Dibersih (Versi Sikat)

    Mesin Basuh Kaca Dibersih (Versi Sikat)

    Spésifikasi téknis utami Ukuran kaca: Max 1800 x 2000 mm Min 1000 x 500 mm Ketebalan: 1.6-3.2mm Jangkung damel: 1000 ± 50mm (pareum taneuh) Aliran kaca: Palang cross / Wing turun Jerung bengkung: Max 250mm, Min 50mm Cross kelengkungan: 0-50mm Gancangna: 3-10m / min laras Keringan: 8m / min Fungsi Utama Buang lebu, print sarung tangan, tandakan tekanan, sareng sanésna, garing séhat pikeun nampi sagelas siap laminating. Fitur utama ● Dua tali pinggang Fenner V paralel dianggo pikeun ngirimkeun. ● Sensor dipasang di ...

  • Dibeungkeut Mesin Ngumbah Kaca Kanggo Windshield

    Dibeungkeut Mesin Ngumbah Kaca Kanggo Windshield

    Proses Laku Bérés BG1800 HP Semburan: 5 Kelompok Udara Grup: 5 Kelompok Spésifikasi teknis Utama Ukuran kaca: Max 1800 x 2000 mm Min 1000 x 500 mm Ketebalan: 1.6-3.2mm Jangkung damel: 1000 ± 50mm (pareum taneuh) Aliran kaca: Salib feed / Wing down Depth of bend: Max 250mm, Kurungan jarak Min 50mm: 0-50mm Kecap Nyepetkeun: 3-10m / min Laras kagaringan: 8m / min Fungsi Utama Cabut lebu, print sarung tangan, tekanan tekanan, sareng sajabana, garing pisan ka siap sagelas pikeun laminating. Fitur utama ● ...

  • Panto Kaca sareng Mesin cuci kaca Sunroof

    Panto Kaca sareng Mesin cuci kaca Sunroof

    Prosés Rute Input sagelas-cuci HP — Ngosongkeun (4 pasang) -Sing Spray-Pangeringan hawa (4 pasang) -Kaluarkeun. Parameter Utama Ukuran gelas ukuran: 1300 × 900 mm Ukuran gelas: 400 × 300mm Lebar kerja: 1300mm Ketebalan gelas: 1.6-6mm Aliran Kaca: Palang silang / Angin turun Kurva Utama: 30mm Kelengkungan Palang: 15mm Kelajuan Nyambungkeun: 3-10m / Kecepatan garing Kering: 8m / min Fungsi Utama Cabut noda, henteu aya watermark, siap dicét sutera. Fitur Utama Sistem Nyambungkeun didorong ku sabuk V sareng p ...

  • Mesin cuci Kaca Datar otomotif (Nyeuseuh Asam)

    Mesin cuci Kaca Datar otomotif (Nyeuseuh Asam)

    GCM1300mm (Sateuacan percetakan) Input gelas — Semprot Asam-Réaksi — Ngusir (2pair) —Pisahkeun péso (1 pasang) -Basuh (2pair) —Pisahkeun péso (1 pasang) —Brush (3pair) —Semprot cai - Péso hawa (5pair) —Glass Output. Paramèter Utama Lebar kerja: 1300mm. Ketebalan gelas: 2-6mm. Ukuran gelas Min: 450x450mm. Aliran gelas: SEL. Kacepetan garing: 3-12m / mnt. Fungsi Utama Ngahapus cengkéh sareng noda sanés dina permukaan kaca, henteu aya cai, teu aya cai di ed ...

  • Mesin ngumbah Kaca Arsitéktur

    Mesin ngumbah Kaca Arsitéktur

    GCM2500 Standar (Sateuacan Tempering) Input gelas — Pra-menyemprot (1 pasang) —nembas (3 pasang) — péso perawat (3 pasang) —Semprot cai -DI Kaluaran kaca. Paramèter Utama Lebar kerja: 2500mm. Kandel Gelas: 3-19mm. Min Kaca: 450x450mm. Kacepetan garing: 2-8m / mnt. Fungsi Utama Cabut bubuk gelas sareng anu sanés, henteu aya watermark sareng teu aya cai di tepi kaca, siap tempering. Fitur Utama Pigura ieu dilas ku SUS304 atanapi baja karbon nganggo cet otomatis kelas luhur. Nyertakeun kasalametan dilengkepan dina ...

SUMBONG KAMI

Fortune

  • agc
  • skot
  • sain
  • pil
  • xyg
  • nozth
  • sg

BALONG

Palayanan Pertama