TENTANG KAMI

Tarikna

Anyar Fortune

BUKU

Fuqing New Fortune Machinery Co, Ltd nyaéta produsén alat pamrosésan jero profésional anu diadegkeun ku Fujian Xinfuxing Glass Group  taun 2003. Kanggo 16 taun, New Fortune parantos fokus kana pamekaran sareng inovasi mesin cuci kaca, terus ningkatkeun kinerja produk. sareng nyumponan kabutuhan produsén pikeun efisiensi tinggi, hemat energi, stabilitas, kaamanan, perlindungan lingkungan, sareng kustomisasi alat cuci kaca.

  • -
    Diadegkeun dina 2003
  • -
    Pangalaman 16 taun
  • -+
    pamekaran sareng inovasi
  • -%
    Ningkatkeun kamampuan produk

Anyar Fortune

Fortune

  • Mesin Basuh Kaca Dibersih (Versi Sikat)

    Mesin Basuh Kaca Dibersih (Versi Sikat)

    Spésifikasi téknis utami Ukuran kaca: Max 1800 x 2000 mm Min 1000 x 500 mm Ketebalan: 1.6-3.2mm Jangkung damel: 1000 ± 50mm (pareum taneuh) Aliran kaca: Palang cross / Wing turun Jerung bengkung: Max 250mm, Min 50mm Cross kelengkungan: 0-50mm Gancangna: 3-10m / min laras Keringan: 8m / min Fungsi Utama Buang lebu, print sarung tangan, tandakan tekanan, sareng sanésna, garing séhat pikeun nampi sagelas siap laminating. Fitur utama ● Dua tali pinggang Fenner V paralel dianggo pikeun ngirimkeun. ● Sensor dipasang di ...

  • Dibeungkeut Mesin Ngumbah Kaca Kanggo Windshield

    Dibeungkeut Mesin Ngumbah Kaca Kanggo Windshield

    Proses Laku Bérés BG1800 HP Semburan: 5 Kelompok Udara Grup: 5 Kelompok Spésifikasi teknis Utama Ukuran kaca: Max 1800 x 2000 mm Min 1000 x 500 mm Ketebalan: 1.6-3.2mm Jangkung damel: 1000 ± 50mm (pareum taneuh) Aliran kaca: Salib feed / Wing down Depth of bend: Max 250mm, Kurungan jarak Min 50mm: 0-50mm Kecap Nyepetkeun: 3-10m / min Laras kagaringan: 8m / min Fungsi Utama Cabut lebu, print sarung tangan, tekanan tekanan, sareng sajabana, garing pisan ka siap sagelas pikeun laminating. Fitur utama ● ...

  • Panto Kaca sareng Mesin cuci kaca Sunroof

    Panto Kaca sareng Mesin cuci kaca Sunroof

    Process Route Glass input---HP washing---Brushing(4 pairs)---DI Spray---Air drying(4 pairs)---Glass output. Main Parameters Max glass size: 1300×900 mm Min glass size: 400×300mm Working width: 1300mm Glass thickness: 1.6-6mm Glass Flow: Cross feed/Wind down Main curvature: 30mm Cross curvature: 15mm Conveying speed: 3-10m/min  Drying speed: 8m/min Main Functions Remove stains, no watermark, ready for silk printing. Main Features Conveying system is driven by V belts with press roller on the t...

  • Mesin cuci Kaca Datar otomotif (Nyeuseuh Asam)

    Mesin cuci Kaca Datar otomotif (Nyeuseuh Asam)

    GCM1300mm(Before printing) Glass input---Acid Spray---Reaction---Brushing(2pair)---Air knife separation(1 pair)---Brushing(2pair)---Air knife separation(1 pair)---Brushing(3pair)---DI water spray---Air knife(5pair)---Glass Output. Main Parameters Working width: 1300mm. Glass thickness: 2-6mm. Min glass size: 450x450mm. Glass flow: SEL. Drying Speed: 3-12m/min. Main Functions Removes mildew and other stains on glass surface, no watermarks, no water on edge, ready for silkscreen or coating. Mai...

  • Mesin ngumbah Kaca Arsitéktur

    Mesin ngumbah Kaca Arsitéktur

    GCM2500 Standard (Before Tempering) Glass input---Pre-spray(1 pair)---brushing(3 pair)---air knife(3 pair)---DI water spray---Glass output. Main Parameters Working width: 2500mm. Glass Thickness: 3-19mm. Min Glass: 450x450mm. Drying speed: 2-8m/min. Main Function  Remove glass powder and others, no watermark and no water on glass edge, ready for  tempering. Main Features The frame is welded by SUS304 or carbon steel with top-grade auto paint. Safety covers are equipped on both sides of the eq...

SUMBONG KAMI

Fortune

  • agc
  • skot
  • sain
  • pil
  • xyg
  • nozth
  • sg

BALONG

Palayanan Pertama

  • Pamasangan Mesin Cuci Kaca Datar Insturction Umum

    Flat Washer Installation General Instruction 1. The center line of the rubber roller in the infeed conveyor is aligned with the center line of the front equipment. The horizontal line is connected, or according to the site's unilateral connection method. 2. After confirming the placement positio...

  • Parentah Ngepaskeun Kandel Gelas

    Glass Washing Thickness Adjustment Commissioning   Take 3mm thickness glass washing for example Before Washing,   1. Find the Zero Point (Pinch rollers and lower rolllers touch each other) 2. Check the rotation direction of brush and lower rollers     When Washing See if 3...